آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,271
تعداد مشاهده مقاله52,954,736
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,172

1.

تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده

صفحه 361-371

2.

بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت¬های مختلف اسید گالیک

صفحه 373-382

3.

ویژگی کلسترول کاهی لاکتوباسیلوس رئوتری و میزان زنده¬مانی آن در شرایط شبیه¬سازی شده دستگاه گوارش و ماست

صفحه 383-393

4.

بهبود ویژگی¬های کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیک

صفحه 395-409

5.

اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه¬ برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده

صفحه 411-420

6.

بهبود کیفیت کیک جعبه ای با استفاده از نشاسته فوری گندم

صفحه 421-429

7.

مقایسه روش¬های مختلف ارزیابی قدرت تولید گاز و فعالیت تخمیری مخمر نانوایی

صفحه 431-442

8.

وی‍‍ژگی¬های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه¬ای غنی شده با فیبر گندم

صفحه 443-454

9.

بررسی پدیده بیاتی در نان بدون گلوتن تهیه شده ازآرد برنج ارقام ایرانی

صفحه 455-464

10.

تأثیر pH، دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی¬های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی

صفحه 465-475

11.

ویژگی¬های رئولوژیکی، حسی و آب¬اندازی نمونه¬های ماست تهیه شده با آغازگر تولید کننده اگزوپلی¬ساکارید YF-L811

صفحه 477-486

12.

کاهش میزان پاتولین در کنسانتره آب سیب با استفاده از اسیدهای فولیک و پانتوتنیک

صفحه 487-497


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب