Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,736
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,172
1.
تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده
صفحه
361-371
مشاهده مقاله
اصل مقاله
616.93 K
2.
بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت¬های مختلف اسید گالیک
صفحه
373-382
مشاهده مقاله
اصل مقاله
561.74 K
3.
ویژگی کلسترول کاهی لاکتوباسیلوس رئوتری و میزان زنده¬مانی آن در شرایط شبیه¬سازی شده دستگاه گوارش و ماست
صفحه
383-393
مشاهده مقاله
اصل مقاله
467.67 K
4.
بهبود ویژگی¬های کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیک
صفحه
395-409
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
5.
اثر رطوبت، سرعت دورانی و مدت زمان بارگذاری بر قابلیت شکست دانه¬ برنج با کمک دستگاه آزمون گریز از مرکز بهینه سازی شده
صفحه
411-420
مشاهده مقاله
اصل مقاله
798.18 K
6.
بهبود کیفیت کیک جعبه ای با استفاده از نشاسته فوری گندم
صفحه
421-429
مشاهده مقاله
اصل مقاله
325.19 K
7.
مقایسه روش¬های مختلف ارزیابی قدرت تولید گاز و فعالیت تخمیری مخمر نانوایی
صفحه
431-442
مشاهده مقاله
اصل مقاله
761.86 K
8.
ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه¬ای غنی شده با فیبر گندم
صفحه
443-454
مشاهده مقاله
اصل مقاله
897.61 K
9.
بررسی پدیده بیاتی در نان بدون گلوتن تهیه شده ازآرد برنج ارقام ایرانی
صفحه
455-464
مشاهده مقاله
اصل مقاله
418.74 K
10.
تأثیر pH، دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی¬های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی
صفحه
465-475
مشاهده مقاله
اصل مقاله
566.09 K
11.
ویژگی¬های رئولوژیکی، حسی و آب¬اندازی نمونه¬های ماست تهیه شده با آغازگر تولید کننده اگزوپلی¬ساکارید YF-L811
صفحه
477-486
مشاهده مقاله
اصل مقاله
522.08 K
12.
کاهش میزان پاتولین در کنسانتره آب سیب با استفاده از اسیدهای فولیک و پانتوتنیک
صفحه
487-497
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب