آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,237
تعداد مقالات15,199
تعداد مشاهده مقاله50,748,592
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,826,855

1.

ارزیابی صفات رشدی و پایداری عملکرد گندم با کاربرد تریکودرما و اینتروباکتر

صفحه 1-15
فائزه محمدی کشکا؛ همت اله پیردشتی؛ یاسر یعقوبیان؛ اسماعیل بخشنده

2.

سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی

صفحه 17-32
شفیقه سخاوی؛ روح اله امینی؛ محمدرضا شکیبا؛ عادل دباغ محمدی نسب

3.

اثر برخی از جدایه های باکتریایی بر رشد ریشه و جذب عناصر غذایی درذرت(Zea mays L.)

صفحه 33-47
شکوفه مرادی؛ محمدرضا ساریخانی؛ ناصر علی اصغرزاد

4.

تاثیر شدت‌های مختلف مصرف نهاده بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام لوبیا

صفحه 49-61
حسن شهقلی؛ محمدرضا اصغری پور؛ عیسی خمری؛ عادل غیوری

5.

بررسی عملکرد و خصوصیات رشدی اکوتیپ‌های یونجه در شرایط شوری خاک با تلقیح سویه‌های مقاوم به شوری باکتری سینوریزوبیوم ملیلوتی

صفحه 63-79
علیرضا توسلی؛ کاظم خاوازی؛ حسن منیری فر؛ حسین بشارتی؛ نادر میرفخرایی؛ مهدیه شمشیری پور؛ صدقعلی زمانی

6.

ارزیابی عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های بهاره کلزا (Brassica napus L.) تحت سطوح مختلف کمبود آب

صفحه 81-89
بهمن پاسبان اسلام

7.

اثرخاک‌ورزی حفاظتی با رویکرد حفظ بقایا برعملکرد ارقام سیب‌زمینی

صفحه 91-101
زین العابدین امیدمهر؛ علیرضا محمدی؛ ابوالفضل هدایتی پور

8.

تاثیر کودهای آلی، خاک پوش و دمای خشک کردن بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیتوشیمیایی همیشه بهار (Calendula officinalis L.)

صفحه 103-112
لمیا وجودی مهربانی؛ رعنا ولیزاده کامران؛ کامبیز عزیزپور

9.

عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) متاثر از میکوریز، ورمی کمپوست و نانوکود

صفحه 113-128
سیدعلی رزاقی فرد؛ عبدالقیوم قلی پوری؛ احمد توبه؛ سیدرضا موسوی مشکینی

10.

اثر باکتری‌های محرک رشد‌، کود شیمیایی و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک ریحان (Ocimum basilicum var. thyrsiflorum)

صفحه 129-142
آناهیتا بویری ده شیخ؛ محمد محمودی سورستانی؛ مریم ذوالفقاری؛ نعیمه عنایتی ضمیر

11.

ارزیابی رشد و جذب عناصر غذایی در گوجه‌فرنگی با تلقیح جدایه‌های سودوموناس و سطوح معدنی پتاسیم

صفحه 143-156
معصومه دیلمی راد؛ محمدرضا ساریخانی؛ شاهین اوستان

12.

خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) با کاربرد نیتروژن و آهن

صفحه 157-166
محسن پناهی؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری

13.

تحلیل بازدارنده‌های توسعه کشاورزی حفاظتی در ایران

صفحه 167-184
سمیه لطیفی؛ حسین راحلی؛ حسین یادآور؛ حشمت اله سعدی

14.

تعیین الگوی بهینه زراعی با تأکید بر پایداری منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه ارزوئیه

صفحه 185-195
بهنام صادقی گوغری؛ محمود احمدپور برازجانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب