Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,735
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,171
1.
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و نمک روی ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی ناگت مرغ
صفحه
293-303
مشاهده مقاله
اصل مقاله
464.04 K
2.
تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزین ی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر
صفحه
305-317
مشاهده مقاله
اصل مقاله
895.93 K
3.
اثر ترکیبی اسانس نعناع و نایسین بر روی رشد اشریشیا کلیO157:H7
صفحه
319-328
مشاهده مقاله
اصل مقاله
565.74 K
4.
مدل¬سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق
صفحه
330-346
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.4 M
5.
تاثیر افزودن اسید استیک بر برخی ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی نشاسته گندم
صفحه
347-355
مشاهده مقاله
اصل مقاله
466.9 K
6.
فرمولاسیون و تهیۀ بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی بستنی
صفحه
357-366
مشاهده مقاله
اصل مقاله
701.64 K
7.
تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زندهمانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک
صفحه
367-380
مشاهده مقاله
اصل مقاله
976.71 K
8.
تاثیر بسته¬بندی پلی مری حاوی آنتی¬اکسیدان بر پایداری روغن سویا
صفحه
381-391
مشاهده مقاله
اصل مقاله
824.59 K
9.
مدل¬سازی جذب ¬روغن طی سرخ¬ کردن عمیق قطعات سیب¬زمینی پیش¬تیمارشده با فراصوت و خشک ¬کردن
صفحه
393-410
مشاهده مقاله
اصل مقاله
961.27 K
10.
کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخصهای رنگی L*a*b*در سنجش رنگ غذاها
صفحه
411-422
مشاهده مقاله
اصل مقاله
714.84 K
11.
تأثیرافزودن کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی وویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک بدون چربی
صفحه
423-434
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.15 M
12.
تاثیر غلظت¬های مختلف زایلیتول برویژگی¬های فیزیکی و حسی کیک بدون قند
صفحه
435-444
مشاهده مقاله
اصل مقاله
674.98 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب