آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,271
تعداد مشاهده مقاله52,954,735
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,171

1.

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و نمک روی ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی ناگت مرغ

صفحه 293-303

2.

تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزین ی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر

صفحه 305-317

3.

اثر ترکیبی اسانس نعناع و نایسین بر روی رشد اشریشیا کلیO157:H7

صفحه 319-328

4.

مدل¬سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

صفحه 330-346

5.

تاثیر افزودن اسید استیک بر برخی ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی نشاسته گندم

صفحه 347-355

6.

فرمولاسیون و تهیۀ بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی بستنی

صفحه 357-366

7.

تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زنده‌مانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک

صفحه 367-380

8.

تاثیر بسته¬بندی پلی مری حاوی آنتی¬اکسیدان بر پایداری روغن سویا

صفحه 381-391

9.

مدل¬سازی جذب ¬روغن طی سرخ¬ کردن عمیق قطعات سیب¬زمینی پیش¬تیمارشده با فراصوت و خشک ¬کردن

صفحه 393-410

10.

کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخص‏های رنگی L*a*b*در سنجش رنگ غذاها

صفحه 411-422

11.

تأثیرافزودن کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی وویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک بدون چربی

صفحه 423-434

12.

تاثیر غلظت¬های مختلف زایلیتول برویژگی¬های فیزیکی و حسی کیک بدون قند

صفحه 435-444


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب