تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,073 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,735 |
فرمولاسیون و تهیۀ بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی بستنی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 6، دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 357-366 اصل مقاله (701.64 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,176 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,813 |