آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,188
تعداد مشاهده مقاله50,699,451
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,782,238

1.

کاربرد خمیرترش خشک شده با روش خشک کردن انجمادی حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان قالبی

صفحه 1-10

2.

ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان

صفحه 11-24

3.

بررسی ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال

صفحه 25-33

4.

کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از گیاه شنگ

صفحه 35-44

5.

ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرآیند تولید

صفحه 45-56

6.

نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانترۀ پروتئینی حاصل از آن

صفحه 57-68

7.

فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از گوآر و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی

صفحه 69-81

8.

اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد

صفحه 83-91

9.

ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی یک واریته بلوط (Q.branti var. persica)

صفحه 93-104

10.

اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد

صفحه 105-116

11.

مطالعه رابطه بین خواص رئولوژیکی گلوتن و رفتار فارینوگرافی خمیر

صفحه 117-125

12.

تأثیر نوع پوشش هیدروکلوئیدی و افزودن آرد سویا بر ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی پیراشکی

صفحه 127-139


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب