Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,717
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,162
1.
کاربرد خمیرترش خشک شده با روش خشک کردن انجمادی حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان قالبی
صفحه
1-10
مشاهده مقاله
اصل مقاله
520.08 K
2.
ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان
صفحه
11-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
726.07 K
3.
بررسی ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال
صفحه
25-33
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.18 K
4.
کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج اینولین از گیاه شنگ
صفحه
35-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
519.3 K
5.
ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرآیند تولید
صفحه
45-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
380.54 K
6.
نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانترۀ پروتئینی حاصل از آن
صفحه
57-68
مشاهده مقاله
اصل مقاله
402.35 K
7.
فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از گوآر و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی
صفحه
69-81
مشاهده مقاله
اصل مقاله
463.81 K
8.
اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد
صفحه
83-91
مشاهده مقاله
اصل مقاله
365.6 K
9.
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی یک واریته بلوط (Q.branti var. persica)
صفحه
93-104
مشاهده مقاله
اصل مقاله
529.79 K
10.
اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد
صفحه
105-116
مشاهده مقاله
اصل مقاله
477.38 K
11.
مطالعه رابطه بین خواص رئولوژیکی گلوتن و رفتار فارینوگرافی خمیر
صفحه
117-125
مشاهده مقاله
اصل مقاله
574.62 K
12.
تأثیر نوع پوشش هیدروکلوئیدی و افزودن آرد سویا بر ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی پیراشکی
صفحه
127-139
مشاهده مقاله
اصل مقاله
541.15 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب