Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,955,272
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,198
1.
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه
صفحه
269-280
مشاهده مقاله
اصل مقاله
301.15 K
2.
غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگی¬های آرد و خواص رئولوژیکی خمیر
صفحه
281-294
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.29 M
3.
مطالعه خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی دو رقم انار تجاری
صفحه
295-303
مشاهده مقاله
اصل مقاله
859.89 K
4.
جداسازی پوسته از مغز گردو و دسته¬بندی مغز بر اساس رنگ با استفاده از گشتاورهای تغییرناپذیر تصویر، شبکه عصبی مصنوعی و روش آنالیز تشخیصی
صفحه
305-316
مشاهده مقاله
اصل مقاله
583.95 K
5.
ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس¬های روغنی گیاهان موسیر (Allium ascalonicum) و بادیان رومی(Pimpinella anisum) علیه لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید آب نمکی
صفحه
217-328
مشاهده مقاله
اصل مقاله
387.04 K
6.
ویژگی¬های رئولوژیکی امولسیون¬های روغن در آب مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده-های مختلف
صفحه
329-341
مشاهده مقاله
اصل مقاله
502.21 K
7.
تغییرات خواص مکانیکی انگور سفید بیدانه در طی رسیدن
صفحه
343-354
مشاهده مقاله
اصل مقاله
391.01 K
8.
اثرات اشعه گاما و پوشش خوراکی کیتوزان بر روی ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت مرغ
صفحه
355-370
مشاهده مقاله
اصل مقاله
467.51 K
9.
تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر کم چرب
صفحه
371-378
مشاهده مقاله
اصل مقاله
208.75 K
10.
بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه¬های بومی ایران
صفحه
379-390
مشاهده مقاله
اصل مقاله
505.63 K
11.
ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان
صفحه
391-399
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.51 M
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب