آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,134
تعداد مشاهده مقاله50,643,780
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,730,642

1.

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه

صفحه 269-280

2.

غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگی¬های آرد و خواص رئولوژیکی خمیر

صفحه 281-294

3.

مطالعه خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی دو رقم انار تجاری

صفحه 295-303

4.

جداسازی پوسته از مغز گردو و دسته¬بندی مغز بر اساس رنگ با استفاده از گشتاورهای تغییرناپذیر تصویر، شبکه عصبی مصنوعی و روش آنالیز تشخیصی

صفحه 305-316

5.

ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس¬های روغنی گیاهان موسیر (Allium ascalonicum) و بادیان رومی(Pimpinella anisum) علیه لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید آب نمکی

صفحه 217-328

6.

ویژگی¬های رئولوژیکی امولسیون¬های روغن در آب مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده-های مختلف

صفحه 329-341

7.

تغییرات خواص مکانیکی انگور سفید بیدانه در طی رسیدن

صفحه 343-354

8.

اثرات اشعه گاما و پوشش خوراکی کیتوزان بر روی ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت مرغ

صفحه 355-370

9.

تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر کم چرب

صفحه 371-378

10.

بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه¬های بومی ایران

صفحه 379-390

11.

ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان

صفحه 391-399


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب