آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,249,546
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,256,721
. (1390). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), 269-280.
. "اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 3, 1390, 269-280.
. (1390). 'اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), pp. 269-280.
. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 21(3): 269-280.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب