Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,955,165
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,126
1.
اثر غنیسازی با عصاره متانولی سیر، رزماری و برگ زیتون بر برخی ویژگی¬های شیمیایی روغن کلزا
صفحه
401-410
مشاهده مقاله
اصل مقاله
803.25 K
2.
اندازه¬گیری دانسیته٬ تخلخل و ضریب اصطکاک استاتیک فندق در سطوح و رطوبت¬های مختلف
صفحه
411-420
مشاهده مقاله
اصل مقاله
628.99 K
3.
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روش¬های فرآوری حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی
صفحه
421-431
مشاهده مقاله
اصل مقاله
564.61 K
4.
ارزیابی کیفیت روغن شتر مرغ به منظور استفاده در فراورده¬های آرایشی و غذایی
صفحه
433-444
مشاهده مقاله
اصل مقاله
401.55 K
5.
تغییرات ایجاد شده در عملکرد پروتئین فیله ماهی قره برون (Acipenser persicus) طی فرآیندهای عمل آوری
صفحه
445-454
مشاهده مقاله
اصل مقاله
404.9 K
6.
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬های متانولی چند رقم از پیاز(L. Allium cepa) ایرانی و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال¬های آزاد
صفحه
455-465
مشاهده مقاله
اصل مقاله
493.25 K
7.
کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور بر روی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال
صفحه
467-482
مشاهده مقاله
اصل مقاله
867.24 K
8.
مقایسه دو روش ELISA و HPLC در تعیین آفلاتوکسین B1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی
صفحه
483-494
مشاهده مقاله
اصل مقاله
684.04 K
9.
ارزیابی عوامل تولید ناب در فرآیند تولید دوغ کارخانه شیر
صفحه
495-511
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1003.12 K
10.
مقایسه روش¬های ارزیابی حسی و اندازه¬گیری دستگاهی بافت نان با آزمون رگرسیون PLS
صفحه
513-524
مشاهده مقاله
اصل مقاله
702.21 K
11.
کاربرد ماشین آزمون عمومی (اینستران) در ارزیابی ویژگی¬های رئولوژیکی ماست
صفحه
525-537
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
12.
بررسی خواص تکنولوژیکی گونه¬های لاکتوباسیل غالب در پنیر سنتی لیقوان
صفحه
539-551
مشاهده مقاله
اصل مقاله
926.72 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب