آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,134
تعداد مشاهده مقاله50,642,773
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,729,488

1.

اثر غنی‌سازی با عصاره متانولی سیر، رزماری و برگ زیتون بر برخی ویژگی¬های شیمیایی روغن کلزا

صفحه 401-410

2.

اندازه¬گیری دانسیته٬ تخلخل و ضریب اصطکاک استاتیک فندق در سطوح و رطوبت¬های مختلف

صفحه 411-420

3.

ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روش¬های فرآوری حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی

صفحه 421-431

4.

ارزیابی کیفیت روغن شتر مرغ به منظور استفاده در فراورده¬های آرایشی و غذایی

صفحه 433-444

5.

تغییرات ایجاد شده در عملکرد پروتئین فیله ماهی قره برون (Acipenser persicus) طی فرآیندهای عمل آوری

صفحه 445-454

6.

فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬های متانولی چند رقم از پیاز(L. Allium cepa) ایرانی و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال¬های آزاد

صفحه 455-465

7.

کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور بر روی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال

صفحه 467-482

8.

مقایسه دو روش ELISA و HPLC در تعیین آفلاتوکسین B1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی

صفحه 483-494

9.

ارزیابی عوامل تولید ناب در فرآیند تولید دوغ کارخانه شیر

صفحه 495-511

10.

مقایسه روش¬های ارزیابی حسی و اندازه¬گیری دستگاهی بافت نان با آزمون رگرسیون PLS

صفحه 513-524

11.

کاربرد ماشین آزمون عمومی (اینستران) در ارزیابی ویژگی¬های رئولوژیکی ماست

صفحه 525-537

12.

بررسی خواص تکنولوژیکی گونه¬های لاکتوباسیل غالب در پنیر سنتی لیقوان

صفحه 539-551


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب