آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,306
تعداد مقالات15,997
تعداد مشاهده مقاله52,425,447
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,171,617

1.

Effect of nitrogen-fixing bacteria and mycorrhiza on biochemical properties and absorption of essential elements in green pea (Pisum sativum L.) under water deficit stress

دوره 12، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 59-70
Mehdi Ghasembaghlou؛ Mohammad Sedghi؛ Raouf Seid Sharifi؛ Salim Farzaneh

2.

اثرات کودهای بیولوژیک، شیمیایی و دامی بر صفات بیوشیمیایی، عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت سینگل کراس 500

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 125-143
مهدی اله رسانی؛ سید حمیدرضا رمضانی

3.

اثر تلقیح کودهای زیستی رایج کشور بر رشد و جذب برخی عناصر غذایی لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در حضور میکروفلور بومی خاک

دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 85-98
سعیده انصاری؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

4.

اثر زادمایه‌های جامد انتروباکترکلوآسه بر عملکرد دانه و روغن کلزا

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 103-123
شهلا نوبخت؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

5.

اثر کاربرد آب مغناطیسی، کودهای آلی و زیستی بر صفات رشدی و عملکرد اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 33، شماره 4، دی 1402، صفحه 169-183
فاطمه غلامی؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ محمد غفوری

6.

اثر کود پتاسیم به همراه قارچ Piriformospora indica و باکتری Pantoea ananatis بر عملکرد، اجزای عملکرد و جذب پتاسیم در برنج رقم طارم محلی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 43-54
زهرا گیلانی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده

7.

اثر کود زیستی بر صفات رشدی و عملکرد بادرشبو (Dracocephalam moldavica L.) در کشت مخلوط با شنبلیله

دوره 34، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 79-94
زهرا امیریان چلان؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب

8.

اثر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 1-12
مریم مکی¬زاده تفتی؛ صفر نصراله¬زاده؛ سعید زهتاب سلماسی؛ محمدرضا چایی¬چی؛ کاظم خاوازی

9.

اثر کودهای زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه نخود فرنگی (Pisum sativum L.) تحت سطوح مختلف آبیاری

دوره 31، شماره 3، آبان 1400، صفحه 169-180
مهدی قاسم بگلو؛ محمد صدقی؛ رئوف سید شریفی؛ سلیم فرزانه

10.

اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در کشت مخلوط با باقلا (Vicia faba L.)

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 49-63
شفیقه سخاوی؛ روح اله امینی؛ محمدرضا شکیبا؛ عادل دباغ محمدی نسب

11.

اثر کود های زیستی و قارچ میکوریز آربوسکولار بر عملکرد، صفات رشد و کیفیت لوبیا سبز (Phaseolous vulgaris L.)

دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 157-167
کیوان کریمی؛ صاحبعلی بلند نظر؛ سعید آشوری

12.

اثر کودهای نیتروکسین و اوره بر روی برخی صفات کمی و کیفی علوفه حاصل از کشت مخلوط ذرت و شنبلیله در خراسان جنوبی

دوره 30، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 257-277
علیرضا شفقی؛ حمید عباس دخت؛ منوچهر قلی پور

13.

ارزیابی اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن بر رشد، عملکرد و ترکیب اسانس گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 21، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 51-63
مریم مکی‌زاده تفتی؛ محمدرضا چایی چی؛ صفر نصراله‌زاده؛ کاظم خاوازی

14.

ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و رشد شنبلیله (Trigonella foenum-graecum)

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 153-169
سمیرا منبری؛ سعیده علیزاده سالطه؛ صاحبعلی بلند نظر؛ محمدرضا ساریخانی

15.

ارزیابی زراعی، اکولوژیکی و اقتصادی کشت مخلوط مریم‌گلی و نعناع‌فلفلی در سطوح مختلف آبیاری و با کاربرد تعدیل‌کننده‌های تنش خشکی

دوره 34، شماره 2، مرداد 1403، صفحه 1-27
عبدالله جوانمرد؛ علی استادی

16.

ارزیابی عملکرد اسانس و شاخص‌های اکولوژیکی در کشت مخلوط آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سویا (Glycine max L.) با کاربرد قارچ میکوریز

دوره 31، شماره 3، آبان 1400، صفحه 31-50
مصطفی امانی ماچیانی؛ عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ محمدرضا مرشدلو

17.

ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه رازیانه با کاربرد تلفیقی باکتری‌های تأمین کننده نیتروژن، فسفر و پتاسیم با قارچ میکوریزا در یک نظام زراعی کم نهاده

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 217-231
فاطمه زمانی؛ رضا امیرنیا؛ اسماعیل رضایی چیانه؛ امیر رحیمی

18.

ارزیابی عملکرد و پروتئین گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در کشت مخلوط با باقلا (Vicia faba L.) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 247-260
محمودرضا سعیدی؛ یعقوب راعی؛ روح اله امینی؛ اکبر تقی زاده؛ بهمن پاسبان اسلام

19.

ارزیابی کاربرد کودهای زیستی، اسید هیومیک و شیمیایی بر برخی صفات رشدی، فیزیولوژیکی و کیفی سبزی برگی منداب (.Eruca sativa L)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1404
بهروز سرابی؛ سروه طهماسبی؛ علی اکبر مظفری؛ ناصر قادری

20.

ارزیابی کمیت و کیفیت روغن کاملینا (Camelina sativa L.) با کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی در دورهای مختلف آبیاری

دوره 34، شماره 3، آبان 1403، صفحه 35-53
عبدالله جوانمرد؛ مصطفی رشیدی؛ فریبرز شکاری؛ مصطفی امانی ماچیانی

21.

ارزیابی کمی و کیفی علوفه خلر (Lathyrus sativus L.) با کاربرد اسید هیومیک و قارچ آرباسکولار میکوریزا در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1404
عبدالله جوانمرد؛ رحمان انتظاری؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ حمید حاتمی ملکی

22.

ارزیابی واکنش عملکرد کینوا به کمپوست بقایای نیشکر و تلقیح قارچTrichoderma asperelloides ‎‏ و ‏باکتریBacillus subtilis ‎

دوره 32، شماره 4، دی 1401، صفحه 83-97
احمد شمیسی؛ آیدین خدائی جوقان؛ امین لطفی جلال آبادی؛ محمد حسین قرینه

23.

القای تحمل شوری در کلزا از طریق تلقیح با باکتری سودوموناس فلورسنس (Pseudomonas flourescens FY32)

دوره 29، شماره 3، مهر 1398، صفحه 85-94
علی بنده حق؛ محمود تورچی؛ داود فرج زاده؛ زهرا دهقانیان

24.

بررسی اثر تلقیح قارچ های‌ میکوریز آربوسکولار و شبه میکوریز بر رشد و جذب فسفر گیاه گشنیز

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 87-101
علی لطف الهی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ ناصر علی اصغرزاد؛ بهمن خوشرو؛ آرزو صیامی

25.

بررسی اثر کودهای زیستی و سطوح نیتروژن بر صفات زراعی و شاخص‌های کارایی نیتروژن در ذرت علوفه‌ای

دوره 32، شماره 3، آبان 1401، صفحه 1-16
مهران کریمی؛ سعید سیف زاده؛ علیرضا پازکی؛ حمیدرضا ذاکرین؛ اسماعیل حدیدی ماسوله

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب