
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,351 |
تعداد مقالات | 16,527 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,610,211 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,068,870 |
1. | اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت برههای پرواری | |
دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 43-159 | ||
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق | ||
2. | ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات ریختشناسی 16 رقم کلزا در منطقه اراک | |
دوره 21، شماره 3، آبان 1390، صفحه 147-161 | ||
عذرا سادات خاتمیان؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ فائز قناتی؛ معرفت مصطفوی راد | ||
3. | ارزیابی عملکرد کمی و کیفی لاینهای مختلف کاملینا (Camelina sativa L.) در شرایط دیم | |
دوره 34، شماره 2، مرداد 1403، صفحه 103-119 | ||
مهدی فتحی؛ عبدالله جوانمرد؛ حسین رستمی احمدوندی؛ مجتبی نورآئین؛ مصطفی امانی ماچیانی | ||
4. | بررسی اثر تنش کمآبی بر ویژگیهای کیفی و عملکرد روغن دانه سویا | |
دوره 33، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 187-202 | ||
جهانفر دانشیان؛ فرناز شریعتی؛ نادیا صفوی فرد؛ عبداله حسنی | ||
5. | تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167 | ||
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی | ||