آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,483,600
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,572,227

1.

اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 43-159
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق

2.

ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات ریخت‌شناسی 16 رقم کلزا در منطقه اراک

دوره 21، شماره 3، آبان 1390، صفحه 147-161
عذرا سادات خاتمیان؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ فائز قناتی؛ معرفت مصطفوی راد

3.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی لاین‌های مختلف کاملینا (Camelina sativa L.) در شرایط دیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 تیر 1403
مهدی فتحی؛ عبدالله جوانمرد؛ حسین رستمی احمدوندی؛ مجتبی نورآئین؛ مصطفی امانی ماچیانی

4.

بررسی اثر تنش کم‌آبی بر ویژگی‌های کیفی و عملکرد روغن دانه سویا

دوره 33، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 187-202
جهانفر دانشیان؛ فرناز شریعتی؛ نادیا صفوی فرد؛ عبداله حسنی

5.

تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب