تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,272 |
تعداد مقالات | 15,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,822,533 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,663,312 |
1. | ارزیابی ویژگیهای فیلمهای هوشمند حساس به pH بر پایه نشاسته/کتیرا و آنتوسیانین گیاه پنیرک | |
دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 125-141 | ||
فاطمه نوغانی بهمبری؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسائی مهرجان | ||
2. | بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانه های آنتوسیانین غنیسازی شده شاه توت | |
دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 1-21 | ||
منا خرازی؛ مرجان مقیمی؛ مهدی هاشمی؛ نوشین نوشیروانی | ||
3. | بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی نوشیدنی فراسودمند بر پایه آب سیب و آلوئهورا حاوی رنگدانه گلبرگ گلگاوزبان | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 41-55 | ||
عماد یوسفی؛ لیلا ناطقی؛ نازنین زند | ||
4. | پایدارسازی آنتوسیانینهای عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنلها | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 137-149 | ||
محبوبه اکثیری؛ سید احمد شهیدی؛ لیلا ناطقی | ||
5. | پاسخ مورفوفیزیولوژیک گلایول (Gladiolus grandiflora) به کاربرد مواد هیومیکی و آمینواسید | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1403 | ||
زهرا مصطفینژاد نشلی؛ مهناز کریمی؛ ویدا چالوی | ||
6. | تاثیر تیمارهای مختلف سایه دهی بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه انار (رقم ملس ساوه) | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 275-293 | ||
وحیده نرجسی | ||
7. | تهیه فیلم هوشمند بر پایه ژلاتین / نانو الیاف کیتوزان حاوی آنتوسیانینهای گلبرگ شقایق برای نظارت بر فساد میگو | |
دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 15-30 | ||
میلاد بخشی زاده؛ علی ایاسه؛ تینا نیک نظر مقدم؛ میلاد توسلی | ||