آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,532,688
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,627,838

1.

ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های هوشمند حساس به pH بر پایه نشاسته/کتیرا و آنتوسیانین گیاه پنیرک

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 125-141
فاطمه نوغانی بهمبری؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسائی مهرجان

2.

بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانه های آنتوسیانین غنی‌سازی شده شاه توت

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 1-21
منا خرازی؛ مرجان مقیمی؛ مهدی هاشمی؛ نوشین نوشیروانی

3.

بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی نوشیدنی فراسودمند بر پایه آب سیب و آلوئه‌ورا حاوی رنگ‌دانه گلبرگ گل‌گاوزبان

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 41-55
عماد یوسفی؛ لیلا ناطقی؛ نازنین زند

4.

پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 137-149
محبوبه اکثیری؛ سید احمد شهیدی؛ لیلا ناطقی

5.

پاسخ مورفوفیزیولوژیک گلایول (Gladiolus grandiflora) به کاربرد مواد هیومیکی و آمینواسید

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1403
زهرا مصطفی‌نژاد نشلی؛ مهناز کریمی؛ ویدا چالوی

6.

تاثیر تیمارهای مختلف سایه دهی بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه انار (رقم ملس ساوه)

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 275-293
وحیده نرجسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب