آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,904
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,732

1.

Effect of nitrogen-fixing bacteria and mycorrhiza on biochemical properties and absorption of essential elements in green pea (Pisum sativum L.) under water deficit stress

دوره 12، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 59-70
Mehdi Ghasembaghlou؛ Mohammad Sedghi؛ Raouf Seid Sharifi؛ Salim Farzaneh

2.

اثر تلقیح کودهای زیستی رایج کشور بر رشد و جذب برخی عناصر غذایی لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در حضور میکروفلور بومی خاک

دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 85-98
سعیده انصاری؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

3.

اثر تلقیح کودهای زیستی نیتروژنی و فسفاتی بر ذرت در حضور گونه‌های بومی خاک

دوره 24، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 33-43
سعیده انصاری؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

4.

اثر زادمایه‌های جامد انتروباکترکلوآسه بر عملکرد دانه و روغن کلزا

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 103-123
شهلا نوبخت؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

5.

اثر کود پتاسیم به همراه قارچ Piriformospora indica و باکتری Pantoea ananatis بر عملکرد، اجزای عملکرد و جذب پتاسیم در برنج رقم طارم محلی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 43-54
زهرا گیلانی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده

6.

ارزیابی اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن بر رشد، عملکرد و ترکیب اسانس گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 21، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 51-63
مریم مکی‌زاده تفتی؛ محمدرضا چایی چی؛ صفر نصراله‌زاده؛ کاظم خاوازی

7.

ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و رشد شنبلیله (Trigonella foenum-graecum)

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 153-169
سمیرا منبری؛ سعیده علیزاده سالطه؛ صاحبعلی بلند نظر؛ محمدرضا ساریخانی

8.

ارزیابی عملکرد و پروتئین گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در کشت مخلوط با باقلا (Vicia faba L.) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 247-260
محمودرضا سعیدی؛ یعقوب راعی؛ روح اله امینی؛ اکبر تقی زاده؛ بهمن پاسبان اسلام

9.

ارزیابی کشت مخلوط ذرت (.Zea mays L)و سه رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) با کاربرد کود‌های زیستی و شیمیایی

دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 99-113
عادل دباغ محمدی نسب؛ روح اله امینی؛ اقبال تمری

10.

ارزیابی واکنش عملکرد کینوا به کمپوست بقایای نیشکر و تلقیح قارچTrichoderma asperelloides ‎‏ و ‏باکتریBacillus subtilis ‎

دوره 32، شماره 4، دی 1401، صفحه 83-97
احمد شمیسی؛ آیدین خدائی جوقان؛ امین لطفی جلال آبادی؛ محمد حسین قرینه

11.

ارزیابی ویژگی‌های افزایندگی رشد گیاه در کودهای زیستی ازتوبارور، پتابارور، رویین و فُسکو

دوره 30، شماره 3، مهر 1399، صفحه 15-29
بهمن خوشرو؛ محمدرضا ساریخانی

12.

بررسی اثر تلقیح قارچ های‌ میکوریز آربوسکولار و شبه میکوریز بر رشد و جذب فسفر گیاه گشنیز

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 87-101
علی لطف الهی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ ناصر علی اصغرزاد؛ بهمن خوشرو؛ آرزو صیامی

13.

بررسی اثر کودهای زیستی و سطوح نیتروژن بر صفات زراعی و شاخص‌های کارایی نیتروژن در ذرت علوفه‌ای

دوره 32، شماره 3، آبان 1401، صفحه 1-16
مهران کریمی؛ سعید سیف زاده؛ علیرضا پازکی؛ حمیدرضا ذاکرین؛ اسماعیل حدیدی ماسوله

14.

بررسی برخی از ویژگی‌های کیفی کودهای زیستی رایج کشور

دوره 24، شماره 4.1، بهمن 1393، صفحه 1-14
محمدرضا ساریخانی؛ سعیده انصاری

15.

بررسی سن مزرعه و کاربرد کود بیولوژیک فسفر و پتاس بر خصوصیات رشدی و عملکرد یونجه

دوره 32، شماره 4، دی 1401، صفحه 67-81
سمیرا مارانی؛ حمید مدنی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ غلامرضا افشارمنش؛ محمدحسین شیرزادی

16.

بررسی صفات رشدی و عملکرد بادرشبو (Dracocephalum moldavica) تحت تیمارهای مختلف کودی درکشت مخلوط با باقلا (Vicia faba L.)

دوره 28، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 35-51
لیلی وفادار ینگجه؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب

17.

تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاه و قارچ های میکوریز آربوسکولار بر صفات فیزیولوژیکی تره ایرانی (.Allium ampeloprasum L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 121-136
صاحبعلی بلندنظر؛ کیوان کریمی؛ محمدرضا ساریخانی

18.

تاثیر رقم و کود زیستی بر عملکرد و صفات رشدی جو در دشت تبریز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1403
حسن منیری‌فر؛ آرزو میرمظفری رودسری؛ حبیب اله قزوینی؛ علی رضا توسلی

19.

تاثیر قارچ تریکودرما، هومیک اسید و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه گندم رقم افق

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1403
شیرین طوغانی؛ مجتبی جعفرزاده کنارسری؛ حمید دهقان زاده

20.

تاثیر کود زیستی پتابارو و باکتری سینوریزوبیوم بر صفات رویشی و جذب برخی عناصر غذایی در شنبلیله

دوره 28، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 151-165
سمیرا منبری؛ سعیده علیزاده سالطه؛ صاحبعلی بلند نظر؛ محمدرضا ساریخانی

21.

تأثیر کود شیمیایی و بیولوژیک بر عملکرد، اجزای عملکرد، درصد روغن و پروتئین ارقام کنجد

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 71-85
احسان شاکری؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی طباطبایی؛ سیدعلی محمد مدرس ثانوی

22.

تأثیر کود‌های آلی، زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت نخود

دوره 19، بهار و تابستان، تیر 1388، صفحه 213-234
امیر قلاوند؛ خسرو محمدی؛ مجید آقاعلیخانی؛ یوسف سهرابی

23.

تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد کمی و کیفی آفتابگردان

دوره 24، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 95-112
زینب یوسف پور؛ علیرضا یدوی

24.

شناسایی مولکولی و بیوشیمیایی جدایه‌های باکتریایی مورد استفاده در برخی از کود‌های زیستی کشور

دوره 25، شماره 4 بخش 2، اسفند 1394، صفحه 13-26
بهمن خوشرو؛ محمدرضا ساریخانی؛ ناصر علی اصغرزاد

25.

عکس‌العمل عملکرد کمی و کیفی کلزا به سیستم‌های مختلف کوددهی در تناوب زراعی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 87-103
خسرو محمدی؛ امیر قلاوند؛ مجید آقا علیخانی؛ اسعد رخزادی؛ بابک پاساری؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مختار اسکندری؛ محسن جواهری؛ غلامرضا حیدری؛ یوسف سهرابی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب