تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,276 |
تعداد مقالات | 15,774 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,885,288 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,701,852 |
1. | اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفههای اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی | |
دوره 29، شماره 3، آذر 1398، صفحه 71-86 | ||
طناز طالبی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی | ||
2. | اثر تغییر دمای خشککردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقههای سیر | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 185-200 | ||
حبیبه نعلبندی؛ سید صادق سیدلو | ||
3. | اثر مدت مکملسازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندامهای بدن، فراسنجههای چربی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی سویه آرین | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-87 | ||
امیناله پورملکشاهی؛ علی خطیبجو؛ فرشید فتاحنیا؛ هوشنگ جعفری | ||
4. | بررسی تاثیر اسانسهای گیاهی سیر و میخک بر تجزیهپذیری مادهخشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند | |
دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 81-96 | ||
تقی قورچی؛ فرزاد قنبری؛ مرتضی خمیری؛ مریم ابراهیمی | ||
5. | تحلیل تبارزائی جدایه ایرانی ویروس نوار زرد ترهفرنگی از میزبان سیر براساس نواحی ژنومی CI و CP | |
دوره 11، شماره 3، مهر 1401، صفحه 121-129 | ||
آزاده انتظاری؛ محسن مهرور؛ محمد زکی عقل | ||