آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,272
تعداد مقالات15,720
تعداد مشاهده مقاله51,824,643
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,664,519
طالبی, طناز, سیف دواتی, جمال, سیف زاده, صیاد, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1398). اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 71-86.
طناز طالبی; جمال سیف دواتی; صیاد سیف زاده; فرزاد میرزایی آقجه قشلاق; حسین عبدی بنمار; رضا سید شریفی. "اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 71-86.
طالبی, طناز, سیف دواتی, جمال, سیف زاده, صیاد, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1398). 'اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 71-86.
طالبی, طناز, سیف دواتی, جمال, سیف زاده, صیاد, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 71-86.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب