آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,898
تعداد مشاهده مقاله48,898,509
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,602,630

1.

اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 131-146
علیرضا کرمپور؛ فرخ کفیل‌زاده؛ رضا ناصری ‌هرسینی؛ وریا ناصری؛ شهاب پاینده

2.

اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-19
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی

3.

تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری

دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 19-34
صفورا شه روان؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر

4.

تعیین فراسنجه‌های تخمیر و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی در مقایسه با سبوس‌گندم در شرایط برون‌تنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1401
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.