تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,223 |
تعداد مقالات | 15,032 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,507,095 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,610,104 |
1. | اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری | |
دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 131-146 | ||
علیرضا کرمپور؛ فرخ کفیلزاده؛ رضا ناصری هرسینی؛ وریا ناصری؛ شهاب پاینده | ||
2. | اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت برههای پرواری | |
دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-19 | ||
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی | ||
3. | تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجههای خون در برهها و بزغالههای پرواری | |
دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 19-34 | ||
صفورا شه روان؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر | ||
4. | تأثیر سطوح مختلف نانواکسید مس و سولفات مس بر عملکرد، ایمنی، فراسنجههای خونی و خصوصیات لاشه برههای پرواری | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 دی 1402 | ||
صبا خاتمی کلخوران؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ مجتبی علیپور عینالدین | ||
5. | تعیین فراسنجههای تخمیر و گوارشپذیری تفاله گوجهفرنگی در مقایسه با سبوسگندم در شرایط برونتنی | |
دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 93-105 | ||
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی | ||