آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,024
تعداد مشاهده مقاله50,491,034
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,576,326

1.

اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 121-136
مژگان حاج حسینی؛ سید پژمان حسینی ‌شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی

2.

اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 15-30
زهرا اکبربگلو؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولادغفاری؛ خشایار سرابندی

3.

استفاده از دستگاه اهمیک در پوست‌گیری گوجه‌فرنگی و بررسی تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی محصول

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 57-68
هدی قدیری؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ محمد قربانی؛ سارا آقاجان‌زاده سورکی

4.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 121-134
مریم خاکباز حشمتی؛ حامد خوشقدم

5.

تاثیر استفاده از شیره‌ خرما بر ویژگی‌های کیفی ماست بدون چربی

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 201-215
رومینا اکبر؛ مصطفی سلطانی؛ مریم مصلحی شاد

6.

تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 27-35
مریم حسینی؛ جواد حصاری؛ سمیرا احمدزاده؛ حسین جدیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب