آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,400
تعداد مشاهده مقاله51,166,258
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,195,600

1.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 59-72
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل

2.

بررسی و مقایسه تغییرات رایحه، رنگ و ویتامین ث برگه های خشک شده پرتقال در خشک کردن فریز درایر و هوای داغ

دوره 6، شماره 3، مهر 1400، صفحه 41-47
مازیار روشن مقدم؛ رضا امیری چایجان؛ ناهید عقیلی ناطق

3.

تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن جوانه‌های عدس در خشک‌کن‌های هوای داغ و فروسرخ

دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 31-43
فخرالدین صالحی؛ هلیا رضوی کامران؛ کیمیا گوهرپور

4.

مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن لایه‌نازک قارچ دکمه‌ای توسط هوای داغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 457-467
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امین نجفی؛ فرشته اسدی

5.

مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 73-87
مریم عطایی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقان نیا؛ سعید داداشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب