تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,483,969 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,572,770 |
1. | بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ | |
دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 59-72 | ||
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل | ||
2. | بررسی و مقایسه تغییرات رایحه، رنگ و ویتامین ث برگه های خشک شده پرتقال در خشک کردن فریز درایر و هوای داغ | |
دوره 6، شماره 3، مهر 1400، صفحه 41-47 | ||
مازیار روشن مقدم؛ رضا امیری چایجان؛ ناهید عقیلی ناطق | ||
3. | مدلسازی سینتیک خشککردن لایهنازک قارچ دکمهای توسط هوای داغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 457-467 | ||
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امین نجفی؛ فرشته اسدی | ||
4. | مقایسه تأثیر روش خشککردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشکشدن فوم بروکلی | |
دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 73-87 | ||
مریم عطایی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقان نیا؛ سعید داداشی | ||