آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,599
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,744
عظیمی, یگانه, اسمعیلی, محسن, خسروشاهی اصل, اصغر. (1397). بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 59-72.
یگانه عظیمی; محسن اسمعیلی; اصغر خسروشاهی اصل. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1397, 59-72.
عظیمی, یگانه, اسمعیلی, محسن, خسروشاهی اصل, اصغر. (1397). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 59-72.
عظیمی, یگانه, اسمعیلی, محسن, خسروشاهی اصل, اصغر. بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(1): 59-72.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب