
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,383 |
تعداد مقالات | 16,915 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,482,762 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,134,217 |
1. | بررسی تاثیر ساکارز با سطح مناسب شیرین بیان به عنوان شیرین کننده بومی ایران بر کیفیت بستنی | |
دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 1-14 | ||
نسترن خدادادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سمیه رضایی ارمی | ||
2. | تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی سرخشده و مدلسازی سینتیک آن | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 189-201 | ||
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویشمحمد؛ بابک قنبرزاده | ||
3. | تأثیر ترکیبی پیشتیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخکردن عمیق سیبزمینی | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 543-561 | ||
مهدی برمور؛ جلال دهقاننیا؛ بابک قنبرزاده | ||
4. | مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامینها و میکروارگانیسمهای شیر | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 167-182 | ||
راضیه رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||