آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,915
تعداد مشاهده مقاله54,482,762
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,134,217

1.

بررسی تاثیر ساکارز با سطح مناسب شیرین بیان به عنوان شیرین کننده بومی ایران بر کیفیت بستنی

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 1-14
نسترن خدادادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سمیه رضایی ارمی

2.

تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 189-201
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

3.

تأثیر ترکیبی پیش‌تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ‌کردن عمیق سیب‌زمینی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 543-561
مهدی برمور؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده

4.

مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامین‌ها و میکروارگانیسم‌های شیر

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 167-182
راضیه رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب