تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,560,578 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,653,881 |
1. | تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی سرخشده و مدلسازی سینتیک آن | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 189-201 | ||
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویشمحمد؛ بابک قنبرزاده | ||
2. | تأثیر ترکیبی پیشتیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخکردن عمیق سیبزمینی | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 543-561 | ||
مهدی برمور؛ جلال دهقاننیا؛ بابک قنبرزاده | ||
3. | مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامینها و میکروارگانیسمهای شیر | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 167-182 | ||
راضیه رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||