آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,352
تعداد مقالات16,535
تعداد مشاهده مقاله53,624,342
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,081,915

1.

اثر تغذیه ی منابع کربوهیدرات های غیر فیبری و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع بر پارامترهای تولیدی و خونی در بزهای شیری مهابادی در دوره انتقال

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 129-139
الناز بابایی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

2.

استخراج پکتین از پوست و کلاهک کدو حلوایی به روش مایکروویو

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 177-190
صدیقه یزدان پناه؛ منوچهر درویشی

3.

تأثیر افزودنی باکتریایی، آنزیمی و ملاس بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ تفاله لیمو عمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مهر 1403
مهران جلیلی؛ حمید محمدزاده؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده

4.

تاثیر پوشش‌ خوراکی پلی ساکاریدی (نشاسته و پکتین) بر کیفیت خرمای مضافتی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 667-680
اعظم ایوبی

5.

تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 45-55
حکیمه محمدی شندی؛ شهین زمردی

6.

تولید نوشیدنی پایدار شیر-‌آب‌زرشک و بررسی ویژگی‌های آن در طی انبارداری

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 1-13
اسماء امامی؛ سید امیر حسین گلی؛ علی نصیرپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب