
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,352 |
تعداد مقالات | 16,535 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,624,342 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,081,915 |
1. | اثر تغذیه ی منابع کربوهیدرات های غیر فیبری و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع بر پارامترهای تولیدی و خونی در بزهای شیری مهابادی در دوره انتقال | |
دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 129-139 | ||
الناز بابایی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار | ||
2. | استخراج پکتین از پوست و کلاهک کدو حلوایی به روش مایکروویو | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 177-190 | ||
صدیقه یزدان پناه؛ منوچهر درویشی | ||
3. | تأثیر افزودنی باکتریایی، آنزیمی و ملاس بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ تفاله لیمو عمانی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مهر 1403 | ||
مهران جلیلی؛ حمید محمدزاده؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده | ||
4. | تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی (نشاسته و پکتین) بر کیفیت خرمای مضافتی | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 667-680 | ||
اعظم ایوبی | ||
5. | تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگیهای رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوهای بر پایه موز | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 45-55 | ||
حکیمه محمدی شندی؛ شهین زمردی | ||
6. | تولید نوشیدنی پایدار شیر-آبزرشک و بررسی ویژگیهای آن در طی انبارداری | |
دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 1-13 | ||
اسماء امامی؛ سید امیر حسین گلی؛ علی نصیرپور | ||