آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,483,640
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,572,295

1.

اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 59-68
لیلا نصیروند؛ افشین جوادی

2.

استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال صمغ بامیه-اسانس نعناع فلفلی جهت افزایش عمر نگهداری گوشت گاومیش

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 13-36
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحتمی جنید آباد؛ میترا قدسی شیخ جانی؛ رضا قرآنی؛ محسن ابراهیمی همتی کیخا

3.

افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 91-102
مرسده حسینی سلوط؛ جعفر محمدزاده میلانی

4.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/نقره/عصاره زیره سبز (L. Cuminum cyminum)

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 35-50
زهرا خسروابادی؛ لیلا نوری

5.

تاثیر پوشش‌ خوراکی پلی ساکاریدی (نشاسته و پکتین) بر کیفیت خرمای مضافتی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 667-680
اعظم ایوبی

6.

تولید بامیه با استفاده از پوشش پروتئین آب‌پنیر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 59-69
رامین مقصود زاده؛ عباس جلیل زاده

7.

حفظ ترکیبات فنلی، رنگ و بافت کشمش انگور رقم عسگری طی دوره انبارداری با استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 45-61
اعظم ایوبی

8.

مدل‌سازی تجربی جذب روغن و بررسی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 221-245
طاووس رونقی؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب