آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,417
تعداد مقالات17,484
تعداد مشاهده مقاله56,431,499
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,722,517
عرب احمدی, سمیرا, عالمی, هادی. (1404). تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره گشنیز بر کیفیت و ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 61-77. doi: 10.22034/fr.2025.64841.1956
سمیرا عرب احمدی; هادی عالمی. "تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره گشنیز بر کیفیت و ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 61-77. doi: 10.22034/fr.2025.64841.1956
عرب احمدی, سمیرا, عالمی, هادی. (1404). 'تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره گشنیز بر کیفیت و ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 61-77. doi: 10.22034/fr.2025.64841.1956
عرب احمدی, سمیرا, عالمی, هادی. تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره گشنیز بر کیفیت و ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 61-77. doi: 10.22034/fr.2025.64841.1956


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب