| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,417 |
| تعداد مقالات | 17,484 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,425,528 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,721,076 |
| 1. | تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر بذر چای ترش | |
| صفحه 1-17 | ||
| فرانک کرمی؛ سهیلا زرین قلمی؛ ماندانا بی مکر | ||
| 2. | طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه پایش تقلب در شیر گاو | |
| صفحه 19-31 | ||
| راهب فروتن بیگباغلو؛ علی حسن پور؛ فاروق شریفیان | ||
| 3. | تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی | |
| صفحه 33-43 | ||
| سید علی میرصفا مقدم؛ فاطمه قنادی اصل؛ رضوان شاددل | ||
| 4. | تاثیر پد جاذب حاوی اسانس بابونه بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) تلقیح شده با باکتری استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری در یخچال | |
| صفحه 45-59 | ||
| سید محمد حیدری؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی | ||
| 5. | تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره گشنیز بر کیفیت و ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) | |
| صفحه 61-77 | ||
| سمیرا عرب احمدی؛ هادی عالمی | ||
| 6. | ارزیابی ویژگیهای ضداکسیدانی و پریبیوتیکی آرد کینوا و بررسی پذیرش کلی استفاده از آن در یک دسرلبنی | |
| صفحه 79-94 | ||
| نادیا آریاپور؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ محمد نوشاد | ||