
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,371 |
تعداد مقالات | 16,852 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,249,602 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,959,328 |
1. | تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر بذر چای ترش | |
صفحه 1-17 | ||
فرانک کرمی؛ سهیلا زرین قلمی؛ ماندانا بی مکر | ||
2. | طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه پایش تقلب در شیر گاو | |
صفحه 19-31 | ||
راهب فروتن بیگباغلو؛ علی حسن پور؛ فاروق شریفیان | ||
3. | تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی | |
صفحه 33-43 | ||
سید علی میرصفا مقدم؛ فاطمه قنادی اصل؛ رضوان شاددل | ||
4. | تاثیر پد جاذب حاوی اسانس بابونه بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) تلقیح شده با باکتری استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری در یخچال | |
صفحه 45-59 | ||
سید محمد حیدری؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی | ||
5. | تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره گشنیز بر کیفیت و ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) | |
صفحه 61-77 | ||
سمیرا عرب احمدی؛ هادی عالمی | ||
6. | ارزیابی ویژگیهای ضداکسیدانی و پریبیوتیکی آرد کینوا و بررسی پذیرش کلی استفاده از آن در یک دسرلبنی | |
صفحه 79-94 | ||
نادیا آریاپور؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ محمد نوشاد | ||