آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,424,587
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,099,900

1.

تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر بذر چای ترش

صفحه 1-17
فرانک کرمی؛ سهیلا زرین قلمی؛ ماندانا بی مکر

2.

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه پایش تقلب در شیر گاو

صفحه 19-31
راهب فروتن بیگباغلو؛ علی حسن پور؛ فاروق شریفیان

3.

تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی

صفحه 33-43
سید علی میرصفا مقدم؛ فاطمه قنادی اصل؛ رضوان شاددل

4.

تاثیر پد جاذب حاوی اسانس بابونه بر کیفیت فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) تلقیح شده با باکتری استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری در یخچال

صفحه 45-59
سید محمد حیدری؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی

5.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی عصاره گشنیز بر کیفیت و ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 61-77
سمیرا عرب احمدی؛ هادی عالمی

6.

ارزیابی ویژگیهای ضداکسیدانی و پری‌بیوتیکی آرد کینوا و بررسی پذیرش کلی استفاده از آن در یک دسرلبنی

صفحه 79-94
نادیا آریاپور؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ محمد نوشاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب