آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,127
تعداد مقالات13,860
تعداد مشاهده مقاله48,815,888
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,572,751

1.

اثر تخمیر و روش‌های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 43-52
ویدا پاشایی؛ سیمین حق نظری

2.

بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه)

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 13-30
لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان؛ محمد رضا اسحاقی؛ سارا موحد

3.

تاثیر تیمار‌‌های تخمیر، هیدراتاسیون سرد و هیدراتاسیون گرم بر کاهش اسیدفیتیک چهار نوع سبوس

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 659-665
رویا ابکا؛ مهدی کدیور؛ محمد شاهدی

4.

تعیین فراسنجه‌های تخمیر و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی در مقایسه با سبوس‌گندم در شرایط برون‌تنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1401
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.