تعداد نشریات | 41 |
تعداد شمارهها | 1,127 |
تعداد مقالات | 13,860 |
تعداد مشاهده مقاله | 48,815,888 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,572,751 |
1. | اثر تخمیر و روشهای پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش | |
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 43-52 | ||
ویدا پاشایی؛ سیمین حق نظری | ||
2. | بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه) | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 13-30 | ||
لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان؛ محمد رضا اسحاقی؛ سارا موحد | ||
3. | تاثیر تیمارهای تخمیر، هیدراتاسیون سرد و هیدراتاسیون گرم بر کاهش اسیدفیتیک چهار نوع سبوس | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 659-665 | ||
رویا ابکا؛ مهدی کدیور؛ محمد شاهدی | ||
4. | تعیین فراسنجههای تخمیر و گوارشپذیری تفاله گوجهفرنگی در مقایسه با سبوسگندم در شرایط برونتنی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1401 | ||
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی | ||