آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,304
تعداد مقالات15,973
تعداد مشاهده مقاله52,333,433
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,097,395

1.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ‌های گوار و ثعلب

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 615-625
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان

2.

بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 1-12
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

3.

تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ

دوره 34، شماره 3، مهر 1403، صفحه 69-85
عطااله اژدری؛ رقیه بزی

4.

تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 119-132
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی

5.

تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 137-149
داود مزیدی؛ سید حسین حسینی قابوس


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب