تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,304 |
تعداد مقالات | 15,973 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,333,433 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,097,395 |
1. | بررسی ویژگیهای رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغهای گوار و ثعلب | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 615-625 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان | ||
2. | بهبود ویژگیهای ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 1-12 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد | ||
3. | تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ | |
دوره 34، شماره 3، مهر 1403، صفحه 69-85 | ||
عطااله اژدری؛ رقیه بزی | ||
4. | تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ شده | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 119-132 | ||
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی | ||
5. | تأثیر صمغ دانههای ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 137-149 | ||
داود مزیدی؛ سید حسین حسینی قابوس | ||