تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,275 |
تعداد مقالات | 15,742 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,850,712 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,681,452 |
1. | بررسی تأثیر صمغهای مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-153 | ||
ستاره میرحسینی؛ هاجر عباسی | ||
2. | تأثیر استفاده از فیبر بامبو و صمغ گوار بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، ماندگاری و ارگانولپتیکی نودل فوری | |
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 61-76 | ||
مانیا صالحی فر؛ ربابه خلخالی؛ تکتم مستقیم | ||
3. | تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 73-84 | ||
نسا غیبی؛ زینب امیری رفتنی؛ محمدرضا کسائی | ||
4. | تأثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و برخی خواص کیفی ماست کم چرب | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 77-89 | ||
رضا دلیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ هادی الماسی | ||