آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,404
تعداد مشاهده مقاله51,181,020
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,207,590

1.

بررسی تأثیر صمغ‌های مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-153
ستاره میرحسینی؛ هاجر عباسی

2.

تأثیر استفاده از فیبر بامبو و صمغ گوار بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، ماندگاری و ارگانولپتیکی نودل فوری

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 61-76
مانیا صالحی فر؛ ربابه خلخالی؛ تکتم مستقیم

3.

تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 73-84
نسا غیبی؛ زینب امیری رفتنی؛ محمدرضا کسائی

4.

تأثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و برخی خواص کیفی ماست کم چرب

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 77-89
رضا دلیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ هادی الماسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب