آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,401
تعداد مشاهده مقاله51,123,076
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,139,866
غیبی, نسا, امیری رفتنی, زینب, کسائی, محمدرضا. (1396). تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 73-84.
نسا غیبی; زینب امیری رفتنی; محمدرضا کسائی. "تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 73-84.
غیبی, نسا, امیری رفتنی, زینب, کسائی, محمدرضا. (1396). 'تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 73-84.
غیبی, نسا, امیری رفتنی, زینب, کسائی, محمدرضا. تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 73-84.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب