آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,754
تعداد مشاهده مقاله51,869,831
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,692,749

1.

اثر تیمارهای شیمیایی و آنزیمی بر ارزش غذایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 23-34
داریوش علیپور؛ محیا کولیوند؛ رضا علیمحمدی

2.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تغییرات فیزیولوژیکی در گلابی بعد از مایه زنی با باکتری مولد بیماری آتشک (Erwinia amylovora)

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 107-120
مهسا باغبانی؛ جواد عرفانی مقدم؛ خشنود نورالهی

3.

تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی

4.

فعالیت آنزیم نیترات ریداکتاز ، غلظت آهن و نیترات در اسفناج تلقیح شده با دو گونه باکتری سودوموناس در سطوح مختلف نیتروژن

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 25-41
افسانه کلانتری؛ ناصر علی اصغر زاد؛ نصرت اله نجفی

5.

مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 33-44
فرانک دوستی؛ تقی قورچی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب