آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,249
تعداد مشاهده مقاله50,922,901
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,988,404

1.

بررسی تاثیر اسانس کاکوتی کوهی و عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 121-134
یاسر شهبازی؛ میرحسن موسوی

2.

بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 171-184
مهسا نورالدینی؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی

3.

تهیه فیلم خوراکی فعال ضدمیکروبی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس مریم‌گلی(Salvia officinalis): خواص فیزیکی، مکانیکی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 29-43
روناک مومنی؛ محمدیار حسینی؛ حامد حسن زاده اوچتپه؛ طیب سیفی

4.

تهیه و شناسایی فیلم ‌نانوکامپوزیت کاراگینان/نانوکلی حاوی عصاره اسپند

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-14
محمد قربان‌پور؛ اکبر مهینی

5.

تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 169-179
فرانک بیگ محمدی؛ حمیدرضا ناصری؛ رضا محمدی؛ احسان صادقی

6.

خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 115-130
سیمین صادقی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمدرضا کسایی

7.

ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی اسانس میخک

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 145-159
رضا قادرمزی؛ جواد کرامت؛ حسین گلی سید امیر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب