آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,914
تعداد مشاهده مقاله54,470,928
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,127,549

1.

اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 29، شماره 3، آذر 1398، صفحه 71-86
طناز طالبی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

2.

اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 115-128
زهرا سالاری حمزه خانی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی

3.

بررسی تأثیر تزریق سطوح مختلف نانوامولسیون اسانس آویشن به درون تخم بلدرچین ژاپنی بر عملکرد تولیدمثلی و فراسنجه های خونی

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 87-99
صالح طباطبائی وکیلی؛ صدیقه دارابی؛ علی آقائی؛ محمدامین مهرنیا

4.

تاثیر استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی (اولئورزین آویشن و زنجبیل ) بر خواص فیزیکی شیمیایی و حسی روغن کنجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404
اکرم پزشکی؛ آیدا مهروند؛ مریم خاکباز حشمتی؛ فاطمه امامی خواه

5.

تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب