
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,279 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,992,803 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,650,041 |
1. | بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکیشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنیشده | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 133-150 | ||
فرهاد خرمالی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی | ||
2. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 31-44 | ||
سیمین دخت جوهری؛ سید حسین حسینی قابوس؛ طاهر شاهی | ||
3. | تأثیر موسیلاژ دانه شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی | |
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 145-156 | ||
هایده گرجیان؛ زینب رفتنی امیری | ||
4. | تاثیر ویژگیهای نانوامولسیونهای حاصل از هموژنیزاسیون فشار بالا بر ویژگیهای ریزکپسولهای حاصل از فرایند ریزپوشانی لیمونن به روش خشک کردن پاششی | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 445-456 | ||
امین قهرمانی فر | ||