آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,727
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,310

1.

بررسی تاثیر اسانس کاکوتی کوهی و عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 121-134
یاسر شهبازی؛ میرحسن موسوی

2.

تأثیر ترکیب روش‌های انتخاب ویژگی فیلتر و بسته‌بندی در بهبود پیش‌بینی اشکال نرم‌افزار

دوره 47، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 183-195
فاطمه علیقارداشی؛ محمدعلی زارع چاهوکی

3.

تاثیر نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید و نقره بر ویژگی‌های مکانیکی و ترموفیزیکی نانوکامپوزیت مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 101-110
جابر سلیمانی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان‌نیا

4.

ﺑﺮرﺳﯽ تأثیر ﻧﻮع فیلم بسته‌بندی و اتمسفر درون بسته ﺑﺮ وﯾﮋگی های نان سنگک غنی شده ﺑﺎ پودر تفاله هویج

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 23-37
میلاد اسدی؛ ابراهیم احمدی

5.

مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب‌های اتیلنی در بسته‌بندی میوه زردآلو

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 93-108
جابر سلیمانی؛ محمد زرین بال

6.

ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های سازگار با محیط زیست تهیه شده از موسیلاژ دانه ریحان و تقویت شده با کربوکسی‌متیل سلولز و نانورس

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 77-94
یونس زاهدی؛ مرضیه قمی مرزدشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب