آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,359
تعداد مقالات16,650
تعداد مشاهده مقاله53,874,698
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,475,106

1.

بررسی تاثیر اسانس کاکوتی کوهی و عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 121-134
یاسر شهبازی؛ میرحسن موسوی

2.

بررسی تاثیر پوشش‌ خوراکی کیتوزان، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده و فیلم بسته‌بندی نانو بر بهبود ویژگی‌های کیفی کدو سبز (Cucurbita pepo L.)

دوره 9، شماره 3، مهر 1403، صفحه 15-31
مهدی مرادی؛ ابراهیم احمدی؛ فرشاد دشتی

3.

بررسی تاثیر کاربرد هم‌زمان جعبه هایی با طراحی مختص پیش سرمایش و پرتوتابی با اشعه گاما روی عمر انبارمانی توت‌فرنگی

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 109-128
سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ فخرالدین اسعدی؛ مهدی ارزنلو

4.

تأثیر ترکیب روش‌های انتخاب ویژگی فیلتر و بسته‌بندی در بهبود پیش‌بینی اشکال نرم‌افزار

دوره 47، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 183-195
فاطمه علیقارداشی؛ محمدعلی زارع چاهوکی

5.

تاثیر نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید و نقره بر ویژگی‌های مکانیکی و ترموفیزیکی نانوکامپوزیت مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 101-110
جابر سلیمانی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان‌نیا

6.

ﺑﺮرﺳﯽ تأثیر ﻧﻮع فیلم بسته‌بندی و اتمسفر درون بسته ﺑﺮ وﯾﮋگی های نان سنگک غنی شده ﺑﺎ پودر تفاله هویج

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 23-37
میلاد اسدی؛ ابراهیم احمدی

7.

مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب‌های اتیلنی در بسته‌بندی میوه زردآلو

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 93-108
جابر سلیمانی؛ محمد زرین بال

8.

ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های سازگار با محیط زیست تهیه شده از موسیلاژ دانه ریحان و تقویت شده با کربوکسی‌متیل سلولز و نانورس

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 77-94
یونس زاهدی؛ مرضیه قمی مرزدشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب