آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,261
تعداد مشاهده مقاله50,957,363
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,013,439

1.

بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 67-82
یونس زاهدی؛ سورنا واحدی‌پور دهرائی؛ فاطمه قنادی اصل؛ میر داریوش شکوری

2.

تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 163-174
بهرام فتحی آچاچلویی؛ فاطمه قنادی اصل؛ کاظم علیرضالو

3.

خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 43-55
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب