تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,320 |
تعداد مقالات | 16,195 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,824,206 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,504,108 |
1. | بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک | |
دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 67-82 | ||
یونس زاهدی؛ سورنا واحدیپور دهرائی؛ فاطمه قنادی اصل؛ میر داریوش شکوری | ||
2. | تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر سفید | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 163-174 | ||
بهرام فتحی آچاچلویی؛ فاطمه قنادی اصل؛ کاظم علیرضالو | ||
3. | خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین | |
دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 43-55 | ||
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر | ||