آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,805
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,253,973
فتحی آچاچلویی, بهرام, قنادی اصل, فاطمه, علیرضالو, کاظم. (1399). تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 163-174.
بهرام فتحی آچاچلویی; فاطمه قنادی اصل; کاظم علیرضالو. "تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1399, 163-174.
فتحی آچاچلویی, بهرام, قنادی اصل, فاطمه, علیرضالو, کاظم. (1399). 'تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 163-174.
فتحی آچاچلویی, بهرام, قنادی اصل, فاطمه, علیرضالو, کاظم. تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(2): 163-174.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب