تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,223 |
تعداد مقالات | 15,032 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,505,217 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,600,198 |
1. | بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال | |
دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 149-166 | ||
کیاندخت باطبی؛ زهرا لطیفی؛ سمیه سپهوند؛ قربان زارع گشتی؛ مهدیس جمشیدی تهرانیان؛ محمود چهارلنگ | ||
2. | بررسی تاثیر جمود تعشی بر کیفیت، ارزش غذایی و تغییرات پروفایل اسید چرب فیله قره برون (Acipenser persicus) پرورشی منجمد | |
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 141-157 | ||
مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی | ||
3. | تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیهای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 45-66 | ||
فریبا رضایی؛ ژاله خوشخو؛ فاطمه نوغانی | ||
4. | مقایسه کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc 4) | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 51-63 | ||
محمدرضا صیادی؛ ژاله خوشخو؛ قربان زارع گشتی | ||