آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,505,217
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,600,198

1.

بررسی اثر ضد اکسیداسیونی عصاره هیدروالکلی نعناع بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 149-166
کیاندخت باطبی؛ زهرا لطیفی؛ سمیه سپهوند؛ قربان زارع گشتی؛ مهدیس جمشیدی تهرانیان؛ محمود چهارلنگ

2.

بررسی تاثیر جمود تعشی بر کیفیت، ارزش غذایی و تغییرات پروفایل اسید چرب فیله قره‌ برون (Acipenser persicus) پرورشی منجمد

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 141-157
مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

3.

تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 45-66
فریبا رضایی؛ ژاله خوشخو؛ فاطمه نوغانی

4.

مقایسه‌ کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc 4)

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 51-63
محمدرضا صیادی؛ ژاله خوشخو؛ قربان زارع گشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب