تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,321 |
تعداد مقالات | 16,205 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,846,153 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,521,471 |
1. | بررسی خواص فیزیکی فیلمهای خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 171-184 | ||
مهسا نورالدینی؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی | ||
2. | بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ | |
دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 59-72 | ||
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل | ||
3. | تاثیر دامنه فراصوت پالسی و دما بر بازده، سینتیک و ترمودینامیک استخراج با حلال روغن هسته انگور (رقم سیاه سردشت) | |
دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 41-50 | ||
سوسن رئیسی؛ محسن اسمعیلی؛ سید محمدباقر هاشمی | ||
4. | تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367 | ||
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی | ||
5. | تعیین برخی از ویژگی های فیزیکی و مکانیکی دو واریته گردو | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 127-135 | ||
هلدا دانائی اسکوئی؛ محسن اسمعیلی؛ زهرا پیراوی ونک | ||