آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,385
تعداد مقالات16,974
تعداد مشاهده مقاله54,622,310
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,225,535

1.

بهبود تحمل به شوری در خیار به وسیله پیوند بر روی پایه کدو

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 153-170
اسمعیل مددخواه؛ صاحبعلی بلندنظر؛ شاهین اوستان

2.

تاثیر باکتریهای سینوریزوبیوم و سودوموناس بر صفات رشدی، جذب عناصر، عملکرد بذر و کارایی مصرف آب شنبلیله تحت تنش کمبود آب

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 55-66
علی شرقی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ حسنعلی نقدی بادی؛ علی مهرآفرین؛ محمدرضا ساریخانی

3.

تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاه و قارچ میکوریز بر رشد، عملکرد و صفات کیفی پیاز خوراکی توده هوراند

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 41-57
حسین عزتی کنده؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی

4.

تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاه و قارچ های میکوریز آربوسکولار بر صفات فیزیولوژیکی تره ایرانی (.Allium ampeloprasum L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 121-136
صاحبعلی بلندنظر؛ کیوان کریمی؛ محمدرضا ساریخانی

5.

تاثیر پایه Solanum pimpinellifolium در تعدیل اثرات شوری بر گوجه فرنگی رقم مانی میکر (Solanum lycopersicum cv. Money maker)

دوره 29، شماره 2، تیر 1398، صفحه 223-232
جابر پناهنده؛ سودا رشیدی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ جاوید عمارت پرداز


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب