
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,325 |
تعداد مقالات | 16,283 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,039,769 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,681,980 |
1. | بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیهای برگههای کیوی خشک شده | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 111-126 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم | ||
2. | بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و فیزیکیشیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پریبیوتیک | |
دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 121-134 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ حامد خوشقدم | ||
3. | تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121 | ||
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی | ||
4. | کاربرد روشهای هیبریدی (هوای داغ- مایکروویو- مادون قرمز) جهت خشک کردن سیبزمینی و مطالعه ویژگیهای کیفی محصول خشکشده | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 143-161 | ||
هادی دهقانی خیاوی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقاننیا؛ حامد باغبان | ||