آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,914
تعداد مشاهده مقاله54,470,695
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,127,398

1.

بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیه‌ای برگه‌های کیوی خشک شده

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 111-126
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم

2.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 121-134
مریم خاکباز حشمتی؛ حامد خوشقدم

3.

تاثیر استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی (اولئورزین آویشن و زنجبیل ) بر خواص فیزیکی شیمیایی و حسی روغن کنجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404
اکرم پزشکی؛ آیدا مهروند؛ مریم خاکباز حشمتی؛ فاطمه امامی خواه

4.

تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی

5.

کاربرد روش‌های هیبریدی (هوای داغ- مایکروویو- مادون قرمز) جهت خشک کردن سیب‌زمینی و مطالعه ویژگی‌های کیفی محصول خشک‌شده

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 143-161
هادی دهقانی خیاوی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقان‌نیا؛ حامد باغبان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب