تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,300 |
تعداد مقالات | 15,998 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,429,076 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,173,667 |
1. | اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگیهای شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 153-169 | ||
طاهره نجف غفاری؛ سید حسین حسینی قابوس | ||
2. | بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکیشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنیشده | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 133-150 | ||
فرهاد خرمالی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی | ||
3. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده حاوی پودر کدوحلوایی | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 31-44 | ||
سیمین دخت جوهری؛ سید حسین حسینی قابوس؛ طاهر شاهی | ||
4. | تأثیر صمغ دانههای ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 137-149 | ||
داود مزیدی؛ سید حسین حسینی قابوس | ||