آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,480,177
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,568,319

1.

اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 153-169
طاهره نجف غفاری؛ سید حسین حسینی قابوس

2.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 133-150
فرهاد خرمالی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی

3.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 31-44
سیمین دخت جوهری؛ سید حسین حسینی قابوس؛ طاهر شاهی

4.

تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 137-149
داود مزیدی؛ سید حسین حسینی قابوس


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب