تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,319 |
تعداد مقالات | 16,193 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,816,023 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,494,901 |
1. | ارزیابی اثر ضداکسایشی و ضدمیکروبی صمغدانهریحان و اسانسپونهکوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کمچرب | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 17-31 | ||
مانیا صالحی فر؛ سمانه عسگری ورجانی؛ شهلا شهریاری | ||
2. | بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین | |
دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 15-30 | ||
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد | ||
3. | تأثیر استفاده از فیبر بامبو و صمغ گوار بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، ماندگاری و ارگانولپتیکی نودل فوری | |
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 61-76 | ||
مانیا صالحی فر؛ ربابه خلخالی؛ تکتم مستقیم | ||
4. | تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12 | ||
آیدا اباذری؛ مانیا صالحی فر | ||