تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,034 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,518,479 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,616,217 |
1. | بررسی اثر سویههای پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس دلبروکی و پدیوکوکوس پنتوزاسئوس بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری | |
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 77-91 | ||
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی | ||
2. | بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 169-186 | ||
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی | ||
3. | تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای کیک فنجانی | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 169-180 | ||
اخلاص عبدالنبیپور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی | ||
4. | مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز | |
دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 33-48 | ||
محمدرضا مهربد؛ محمد حجتی؛ حمید عزت پناه | ||