آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات16,990
تعداد مشاهده مقاله54,669,791
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,242,273

1.

ارزیابی ویژگیهای ضداکسیدانی و پری‌بیوتیکی آرد کینوا و بررسی پذیرش کلی استفاده از آن در یک دسرلبنی

دوره 35، شماره 1، خرداد 1404، صفحه 79-94
نادیا آریاپور؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ محمد نوشاد

2.

بررسی اثر سویه‌های پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس دلبروکی و پدیوکوکوس پنتوزاسئوس بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 77-91
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

3.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی، آنتی اکسیدانی و ایمنی سویه Lactiplantibacillus plantarum sps1

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 خرداد 1404
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

4.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 169-186
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

5.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدمیکروبی Levilactobacillus brevis NKN55 جداسازی شده از ماست محلی

دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 101-120
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

6.

تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 169-180
اخلاص عبدالنبی‌پور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی

7.

جداسازی و شناسایی سویه Lactiplantibacillus plantarum MOHA1 از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی آن

دوره 34، شماره 3، مهر 1403، صفحه 29-52
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

8.

مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 33-48
محمدرضا مهربد؛ محمد حجتی؛ حمید عزت پناه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب