آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,035
تعداد مقالات12,699
تعداد مشاهده مقاله14,195,914
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,706,301

1.

بررسی اثر سویه‌های پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس دلبروکی و پدیوکوکوس پنتوزاسئوس بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 77-91
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

2.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 169-186
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

3.

تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 169-180
اخلاص عبدالنبی‌پور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی

4.

مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مهر 1400
محمدرضا مهربد؛ محمد حجتی؛ حمید عزت پناه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.