آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,487,463
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,214,313

1.

اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن

صفحه 1-12
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی

2.

تعیین استفاده از بافت‌های غیرمجاز در همبرگرهای ساخته شده در کارخانه‌های استان آذربایجان‌شرقی با استفاده از روش‌های معمول بافت شناسی

صفحه 13-25
حمید کریمی؛ میرحسن موسوی؛ فاطمه بالازاده؛ سجاد حمدی‌پور

3.

بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصه‌های عملکردی روی فرآیند پیش‌سرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری

صفحه 27-40
سید صادق سیدلو؛ حبیبه نعلبندی؛ یاور کیومرثی متعلق

4.

بررسی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکی‌شیمیایی ماست حاوی شیر یولاف

صفحه 41-50
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ رضا رضایی مکرم

5.

اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای

صفحه 51-59
سمیه امیرعباسی؛ اکرم شریفی؛ سید علی مرتضوی

6.

اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده

صفحه 59-68
لیلا نصیروند؛ افشین جوادی

7.

تولید فیلم خوراکی بر پایه نشاسته-مونت‌موریلونیت حاوی عصاره چای سبز جهت بسته‌بندی روغن بذرکتان

صفحه 69-84
مهدیه طهماسبی؛ فرانک بیگ محمدی؛ فلورا رفیعی

8.

استخراج، خالص سازی و تعیین ساختار پلی ساکارید غالب جداشده از ریشه های گیاه چوبک کرک غده‌ای

صفحه 85-100
محمد ملاویسی؛ کامبیز جهان بین

9.

تاثیر لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید بر خواص فیزیکی و ضد­باکتریایی فیلم زیست کامپوزیت زئین حاوی نرم کننده اولئیک اسید

صفحه 101-113
محبوبه کشیری

10.

بررسی ویژگی‌های میکروبی سوسیس تخمیری خشک بدون کشت آغازگر

صفحه 115-125
هاله دباغ نیکوخصلت؛ آیناز علیزاده؛ سید امیر سید مسلمی

11.

تعیین برخی از ویژگی های فیزیکی و مکانیکی دو واریته گردو

صفحه 127-135
هلدا دانائی اسکوئی؛ محسن اسمعیلی؛ زهرا پیراوی ونک

12.

بررسی اثرات استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن

صفحه 137-148
امیرحسین صراف؛ مانیا صالحی‌فر؛ لیدا شاهسونی مجرد

13.

ارزیابی اثرات محلول پاشی اسید سالسیلیک بر فعالیت برخی ترکیبات آنتی اکسیدانی انگور رقم شاهانی (Vitis Vinifera L. cv Shahani)

صفحه 149-159
غلامرضا گوهری؛ فاطمه صفایی؛ فرزاد رسولی؛ محمدعلی اعظمی؛ حبیب دواتی کاظم نیا

14.

امکان سنجی تولید بستنی فراسودمند بر پایه فیبر قهوه سبز و دانه‌های کفیر

صفحه 161-177
نیلوفر تقوی؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب