آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,272
تعداد مقالات15,724
تعداد مشاهده مقاله51,825,105
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,664,840
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 51-59.
سمیه امیرعباسی; اکرم شریفی; سید علی مرتضوی. "اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1397, 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). 'اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(2): 51-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب