آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,340
تعداد مقالات16,468
تعداد مشاهده مقاله53,445,110
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,005,117
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 51-59.
سمیه امیرعباسی; اکرم شریفی; سید علی مرتضوی. "اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1397, 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. (1397). 'اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 51-59.
امیرعباسی, سمیه, شریفی, اکرم, مرتضوی, سید علی. اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(2): 51-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب