آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,024
تعداد مشاهده مقاله52,510,065
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,224,217

1.

بررسی ویژگی‌های کانوپی و عملکرد اسانس در کشت مخلوط شنبلیله و سیاهدانه تحت تاثیرکودهای آلی و شیمیایی

صفحه 1-23
مریم روستایی؛ سیف اله فلاح

2.

اثرات کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی از شاخص‌های رشد خرفه (Portulaca oleracea L.) و بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fischer & C.A. Meyer.) در کشت خالص و مخلوط

صفحه 25-45
حسین قمری؛ جلیل شفق؛ حسین صباغ پور؛ عادل دباغ محمدی نسب

3.

شناسایی لگوم‌های علوفه‌ای مناسب برای کشت در سال‌ آیش در مناطق دیم

صفحه 47-58
حسن منیری فر

4.

ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر تراکم، الگو و تاریخ کاشت

صفحه 59-69
خلیل جمشیدی؛ رقیه مردانی؛ علیرضا یوسفی

5.

اثر گیاهان پوششی، کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گلرنگ (Carthamus tinctorius)

صفحه 71-85
جلال جلیلیان؛ سعید حیدرزاده

6.

پاسخ گندم به باقیمانده ورمی‌کمپوست و کود شیمیایی در خاک

صفحه 87-103
عبدالله جوانمرد؛ بهزاد نظری؛ علی جلیلیان؛ شهریار دشتی

7.

استفاده از روش‌های فیزیکی، زراعی و شیمیایی در مدیریت تلفیقی علفهای هرز سیب زمینی (.Solanum tuberosum L )

صفحه 105-118
روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ صنم قربانی فعال

8.

ارزیابی عملکرد و پروتئین دانه جو در واکنش به نیتروژن و تداخل علف‌های هرز

صفحه 119-134
جلیل شفق؛ سعید زهتاب سلماسی؛ صفر نصراله زاده؛ نسرین هاشمی عمیدی؛ سهیلا دست برهان

9.

بررسی ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) با کاربرد مس و روی

صفحه 135-147
حمایت عسگری لجایر؛ بابک متشرع زاده؛ غلامرضا ثواقبی؛ جواد هادیان

10.

رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24- اپی براسینولید

صفحه 149-160
محمدرضا اصغری؛ پری زاهدی پور ششگلانی

11.

تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد انیسون (.Pimpinella anisum L)

صفحه 161-175
یعقوب بهزادی؛ امین صالحی؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی

12.

پایداری عملکرد و اجزای عملکرد دانه و روغن کلزا (.Brassica napus L) تحت تاثیر خشکی ابتدا و انتهای فصل

صفحه 177-187
بهمن پاسبان اسلام


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب