آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,198
تعداد مشاهده مقاله50,737,630
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,815,509

1.

اجزای عملکرد و عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L.) تحت کاربرد نهاده‌های آلی و زیستی

صفحه 1-22
یوسف نصیری؛ عبدالله جوانمرد

2.

بررسی عملکرد و خصوصیات فیزیولوژیکی ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) در پاسخ به کودهای زیستی و رژیم‌های مختلف آبیاری

صفحه 23-37
مجید قنبری؛ علی مختصی بیدگلی؛ کامران منصور قناعی پاشاکی؛ پرنیان طالبی سیه سران

3.

تأثیرکاربرد باکتری‌های آزاد کننده ﭘتاسیم بر عملکرد سه رقم گندم نان (Triticum aestivum L.)

صفحه 39-48
زهرا سعیدی؛ حمید مدنی؛ محمد حسن شیرزادی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ غلامرضا افشار منش

4.

اثر کشت مخلوط لوبیا سبز با سیب زمینی بر شاخص‌های رشد، عملکرد و کل خروجی زمین در سطوح مختلف نیتروژن

صفحه 49-69
جواد صدیقی کامل؛ جواد حمزه ئی؛ طاهره صدرا

5.

سودمندی تولید علوفه در کشت مخلوط کوشیا (Kochia scoparia)، سسبانیا (Sesbania aculeata) و گوار (Cyamopsis tetragonoliba) تحت شوری آب

صفحه 71-86
محمد رضا غفاریان؛ علیرضا یدوی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ معصومه صالحی؛ محسن موحدی دهنوی

6.

بررسی اثر تلقیح قارچ های‌ میکوریز آربوسکولار و شبه میکوریز بر رشد و جذب فسفر گیاه گشنیز

صفحه 87-101
علی لطف الهی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ ناصر علی اصغرزاد؛ بهمن خوشرو؛ آرزو صیامی

7.

اثر زادمایه‌های جامد انتروباکترکلوآسه بر عملکرد دانه و روغن کلزا

صفحه 103-123
شهلا نوبخت؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

8.

اثرات کودهای بیولوژیک، شیمیایی و دامی بر صفات بیوشیمیایی، عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت سینگل کراس 500

صفحه 125-143
مهدی اله رسانی؛ سید حمیدرضا رمضانی

9.

اثر دو پایه تجاری و تلقیح با دو گونه قارچ میکوریز بر جذب برخی عناصر و صفات کیفی خیار گلخانه‌ای

صفحه 145-161
اصغر مارزی زاده؛ صاحبعلی بلندنظر؛ جعفر حاجیلو؛ علی لطف الهی

10.

بررسی تاثیر آب مغناطیسی بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و ترکیبات تشکیل دهنده اسانس مرزه (Satureja hortensis L.)

صفحه 163-176
آیسان نیرپور دیزج؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی

11.

اثر تیمارهای مختلف مواد افزودنی به خاک بر خصوصیات کمی و کیفی چغندر قند (L .Beta vulgaris) تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

صفحه 171-192
معروف خلیلی؛ حمزه حمزه

12.

ارزیابی زراعی مدل WOFOST در برآورد عملکرد برنج در اراضی شالیزاری شهرستان شفت با استفاده از تحلیل‌های مکانی سامانه اطلاعات جغرافیایی(GIS)

صفحه 193-207
حدیث یاقوتی؛ ابراهیم پذیرا؛ ابراهیم امیری

13.

تعیین تراکم بوته و زمان مناسب کاشت لوبیا لیما (Phaseolus lunatus) در استان گیلان

صفحه 209-219
علی اکبر قنبری؛ معرفت مصطفوی راد؛ رضا سخاوت

14.

اثر سیستم‌های خاک‌ورزی، روش کاشت و مقدار نیتروژن بر عملکرد کلزا (Brassica napus L.) و برخی از خصوصیات خاک در شرایط شالیزاری

صفحه 221-237
محمد ربیعی؛ مجید مجیدیان؛ مسعود کاوسی

15.

اثر روش‌های خاک‌ورزی و مقادیر مختلف نیتروژن بر کارآیی مصرف و شاخص تغذیه نیتروژن گندم در یک خاک آهکی (مطالعه موردی: منطقه زرقان، استان فارس)

صفحه 239-257
حمید هوشمندی؛ جهانبخش میرزاوند؛ مهدی زارع

16.

پاسخ عملکرد دانه سه رقم گندم به تلقیح با باکتری آزوسپیریلوم در تاریخ های مختلف کاشت

صفحه 259-273
عیسی مرادی؛ محمدجواد زارع

17.

تاثیر تیمارهای مختلف سایه دهی بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه انار (رقم ملس ساوه)

صفحه 275-293
وحیده نرجسی

18.

مطالعه پایداری عملکرد دانه نخود تیپ دسی در محیط‌های مختلف و معرفی لاین‌های امید بخش

صفحه 295-312
همایون کانونی؛ داود صادق زاده اهری؛ علی سعید؛ سیده سودابه شبیری؛ محسن مهدیه؛ مریم حاجی حسنی؛ کاظم ستوده مرام؛ مصطفی بهشتی دانالو

19.

تأثیر انواع مالچ و علف‌کش بر مهار علف‌های هرز و عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria ˣ ananassa) در شرایط خوزستان

صفحه 313-329
مهیار شرافتی؛ الهام الهی فرد؛ عبدالرضا سیاهپوش؛ مختار حیدری؛ احمد زارع

20.

اثرات خاک‌ورزی حفاظتی بر کارایی فنی گندم‌کاران در شهرستان دزفول

صفحه 331-348
آزاده تنورساز؛ محمد بخشوده؛ حسن آزرم

21.

ارزیابی اقتصادی تولید گندم دیم تحت شرایط متفاوت عملیات خاک‌ورزی و مصرف کود نیتروژن در شرایط دیم سرارود کرمانشاه

صفحه 349-363
عبدالوهاب عبدالهی؛ هادی خرسندی؛ رویا فردوسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب