آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,134
تعداد مشاهده مقاله50,641,768
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,728,581

1.

مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت

صفحه 141-155

2.

تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک¬ اسفنجی

صفحه 155-165

3.

جداسازی و شناسایی باکتریهای خانواده اسید لاکتیک فلور میکروبی شیر مادر به روش سکوئنس DNA در ناحیه 16S ریبوزومی

صفحه 167-178

4.

تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان روی ویژگیهای رئولوژیکی و پایدارسازی دوغ فیبردار

صفحه 179-194

5.

تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی¬های خمیر و نان قالبی

صفحه 195-207

6.

افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم

صفحه 209-217

7.

تاثیر محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم بر تسریع رساندن مصنوعی خرمای مضافتی

صفحه 219-227

8.

تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی

صفحه 229-246

9.

تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری¬های اسید لاکتیک خمیرترش

صفحه 247-255

10.

استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری

صفحه 257-269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب