Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,827
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,197
1.
مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت
صفحه
141-155
مشاهده مقاله
اصل مقاله
730.06 K
2.
تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک¬ اسفنجی
صفحه
155-165
مشاهده مقاله
اصل مقاله
575.96 K
3.
جداسازی و شناسایی باکتریهای خانواده اسید لاکتیک فلور میکروبی شیر مادر به روش سکوئنس DNA در ناحیه 16S ریبوزومی
صفحه
167-178
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
4.
تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان روی ویژگیهای رئولوژیکی و پایدارسازی دوغ فیبردار
صفحه
179-194
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.28 M
5.
تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی¬های خمیر و نان قالبی
صفحه
195-207
مشاهده مقاله
اصل مقاله
381.79 K
6.
افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم
صفحه
209-217
مشاهده مقاله
اصل مقاله
570.67 K
7.
تاثیر محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم بر تسریع رساندن مصنوعی خرمای مضافتی
صفحه
219-227
مشاهده مقاله
اصل مقاله
576.71 K
8.
تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی
صفحه
229-246
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
9.
تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری¬های اسید لاکتیک خمیرترش
صفحه
247-255
مشاهده مقاله
اصل مقاله
436.81 K
10.
استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری
صفحه
257-269
مشاهده مقاله
اصل مقاله
620.28 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب