تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,249,541 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,256,718 |
تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری¬های اسید لاکتیک خمیرترش | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 21، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 247-255 اصل مقاله (436.81 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 934 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,033 |