آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,914
تعداد مشاهده مقاله54,470,952
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,127,579

1.

ارزیابی تنوع ژنتیکی توده‌های بومی کدوی آجیلی (Cucurbita pepo) با استفاده از برخی صفات کمی و کیفی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1404
فرزاد رسولی؛ ابراهیم احمدی؛ مشهید هناره؛ عبدالرحیم عبدالهی؛ رعنا پناهی تجرق؛ احمد جعفری

2.

بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 15-33
فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ رسول کدخدایی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

3.

تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم زعفرانی

دوره 22، شماره 4.1، بهمن 1391، صفحه 117-133
محمدرضا اصغری؛ سجاد ریائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب