آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,485,716
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,135
اصغری, محمدرضا, ریائی, سجاد. (1393). تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم زعفرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(4.1), 117-133.
محمدرضا اصغری; سجاد ریائی. "تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم زعفرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 4.1, 1393, 117-133.
اصغری, محمدرضا, ریائی, سجاد. (1393). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم زعفرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(4.1), pp. 117-133.
اصغری, محمدرضا, ریائی, سجاد. تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم زعفرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 22(4.1): 117-133.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب