آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,358
تعداد مقالات16,649
تعداد مشاهده مقاله53,873,063
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,472,392

1.

اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم

2.

بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 115-128
لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی؛ امیر یوسف اردلان

3.

تاثیر استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی (اولئورزین آویشن و زنجبیل ) بر خواص فیزیکی شیمیایی و حسی روغن کنجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404
اکرم پزشکی؛ آیدا مهروند؛ مریم خاکباز حشمتی؛ فاطمه امامی خواه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب